top of page

OVERNIGHT OATS

Bijgewerkt op: 4 apr. 2022

Deze havermout kan je de avond voordien klaarmaken en laten ‘wellen’ in de koelkast. De havermout en het chiazaad zullen het vocht opnemen gedurende de nacht. Zo heb je ‘s ochtends dadelijk een energie- en eiwitrijk ontbijt bij de hand.


𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞̈𝐧𝐭𝐞𝐧:

- 50 g havermout

- 1 el chiazaad

- 1 el esdoornsiroop of honing

- 130 ml (plantaardige) melk

Toppings:

- Vers fruit

- Handje natuurnoten of 1 el notenpasta

- Voor extra koolhydraten en wat crunch: 1 tot 2 el van je favoriete granola


𝐁𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠:


1️⃣ Voeg de 4 eerste ingrediënten de avond voordien in een weckpot en laat een nachtje wellen in de koelkast.


2️⃣ Je kan een beetje extra melk toevoegen in de ochtend en onder je havermout roeren wanneer de consistentie iets te vast geworden is.


3️⃣ Top in de ochtend met vers fruit en noten(pasta).


4️⃣ Enjoy!





13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

HUMMUS

bottom of page